Min baggrund

Jeg har i 2015 afsluttet uddannelsen som indretningskonsulent fra Arkitektskolen for indretningsdesign. I uddannelsesperioden har jeg arbejdet med Archicad – fordi jeg synes det er sjovt at bruge IT. Jeg har arbejdet med mange forskellige stilarter, farver, præsentationsmuligheder og alle rum i boligen.

I 1993 afsluttede jeg uddannelsen som cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i København. I de mellemliggende 20 års tid har jeg arbejdet med IT systemers implementering, udvikling og kvalitetssikring i mange forskellige roller og i hele leverancekæden. Jeg har stor erfaring i projektledelse, herunder økonomien.

I en række år har jeg ved siden af mine IT jobs beskæftiget mig med indretning hos mig selv og i omgangskredsen. Alle billeder i galleriet stammer fra indretninger, jeg har været involveret i.

Jeg har gennemført 2 store byggeprojekter i eget hjem, det ene ny 1.sal på 54 m2 med badeværelse og værelser, trappe og nyt tag og det andet en ud- og indvendig renovering af stueetage inklusiv nyt køkken. I projekterne har jeg foretaget behovsanalysen, indhentet tilbud, haft kontakten til alle involverede parter herunder deltagelse i byggemøder, visualiseret og leveret tegninger, indkøbt inventar og møbler, styret den økonomiske del og den overordnede tidsplan, kvalitetssikret løbende under udførelsen og fulgt op på fejl- og mangler samt stylet indretningen, så det er blevet et hjem for familien.

Facade mod vej
Facade mod vej
Overdækket veranda
Overdækket veranda
Facade mod have
Facade mod have
lyst køkken
Køkken område