Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder hjælp til små og store ændringer i hjemmet            – eksisterende eller nye hjem

Det kan være en indretningsopgave som f.eks. ændring af stuens indretning eller du er flyttet og ønsker kick-start hjælp til indretningen. Dette kræver en opstarts-telefonsamtale og lidt forberedelse, besøg hjemme hos dig 1-3 timer, hvor du får råd og inspiration med det samme, samt en opfølgning med en opsummering og f.eks. nogle forslag til, hvilke møbler, der kan indkøbes, hvor. Dette kan oftest gøres til en pakke pris på kun 2000 kr., hvor din opgave får min fulde opmærksomhed i mindst 5 timer.  Efterfølgende opgaver/timer aftaler vi en pris på afhængig af, hvor meget du ønsker at få hjælp til.  Som udgangspunkt koster en time kun 600 kr.

Det kan være et stort projekt, som indeholder enkelte eller mange forskellige dele, herunder behovsanalyse, indhentning af tilbud, kontakt til alle involverede parter, deltagelse i byggemøder, visualiseringer og tegninger, forslag til og indkøb af inventar og møbler, styring af den økonomiske del og den overordnede tidsplan, kvalitetssikring løbende under udførelsen og opfølgning på fejl- og mangler samt styling af indretningen.

Jeg tilbyder tegning af boliger i Archicad – både 2D plantegninger og 3D visualiseringer. Det kan bruges til at familien sammen kan tage stilling til forskellige ændringsforslag og indretningsforslag. Minimumspris for visualiseringer af 1-2 rum er 5.000 kr.

Desuden tilbyder jeg en konsultation med sigte på at gennemgå din bolig for at forbedre salgsmulighederne. Jeg har i løbet af 2016 udført mange opgaver af denne art, hvor en times rådgivning giver boligsælger en række gode fif til styling af boligen.