Sammenhæng og kontrast

Hjemme hos Lone og Per arbejdede vi med at få skabt en sammenhæng mellem deres forskellige ’rum’. Vi fandt frem til en håndfuld farver, der skulle være med til at skabe sammenhængen.

Sammenhængen blev understreget af metal som materiale, ligesom de køkkenlamper vi tog udgangspunkt i. En ny reol ved spisebordet, barstole, plantekasser, hylder og vægdekorationer af metal. I spise- og køkken-’rum’ er væggene prydet af store malerier og store bordoverflader.

Stue-’rummet’s vægge er fyldt med henholdsvis kulørte og sort/hvide malerier, billeder og hylder. Dette skaber en spændende kontrast i det store rum. Sofabordet blev bygget med den rigtige farve bordplade, og puder og tæpper i farveskalaen understøtter blødheden i sofa’rummet’.  

”Vi er undervejs blevet udfordret på nye ideer, og resultatet havde vi aldrig forestillet os sådan, men det er derfor man ringer efter hjælp. Vi synes vores hjem er blevet virkelig dejligt og føles færdigt. Vi er yderst tilfredse med hele forløbet”. Citat fra Lone og Per.