Badeværelsesprojektet

Badeværelset havde i flere år været familiens hængeparti, og det er også et projekt, der kan være uoverskueligt at komme i gang med. Jeg opstillede muligheder og tegninger på alle de forskellige elementer i familiens ønske-badeværelse, gav familien sparring på ideer og fulgte op, så projektet ikke gik i stå (igen). Dette resulterede i tegninger og en detaljeret beskrivelse, som blev brugt som informationsmateriale til de indbudte håndværkere.

Som en del af tegningerne arbejdede vi med dette 3D billede, som er rigtig godt at forholde sig til visuelt. Undervejs i processen skiftede for eksempel vaskeskab og armatur farve og størrelse flere gange – nemt at ændre og se betydningen af på computeren. OBS! og nu kan du også se tegningen på din tablet/telefon – se indlægget om samme – og kontakt mig for at få filen tilsendt.

Havgsgårdsvejbadpicture

Sådan ser det endelige badeværelse ud:

brusehjørneStort badeværelse 1

Familien er glad og har udtalt: uden Gittes assistance var vi aldrig kommet i mål med vores badeværelse. Hun samlede trådene, skabte overblik og havde samtidig masser af gode ideer til både processen og løsningen.